Активна минерална структура

Какво означава активна минерална структура?

Малък е броят на натуралните минерални води, които в структура си съдържат всички основни минерали, особено калций и магнезий, в добър баланс. Това позволява ежедневна консумация на водата и нейните минерали, осигурявайки отличен физиологичен ефект.

„Княз Милош“ е планинска минерална вода, която извира от една от най-красивите сръбски планини – Букуля, в близост до Аранджеловац, централна Сърбия.

Планина Букуля е изгаснал вулкан, което е доказано от наличието на гранитни скали, които съдържат специфична минерален състав.

Изворът се намира на 500 метра дълбочина в изключително чист и екологичен район, защитен от слоеве от глина и гранит на планина Букуля.

По пътя си „Княз Милош“ минава през уникалния гранит Буковик обогатяващ водата с всички необходими елементи, които осигуряват чудесна комбинация от минерали за здравето на нашето тяло – натрий, магнезий, калций, калий, хлор, бикарбонати, флуориди и др.

Именно поради тази причина, активната минерална структура на „Княз Милош“ ни ободрява, освежава и ни тонизира през деня. По естествен и здравословен начин – тя събужда живот.